Realizarea propriilor aranjamente florale pentru nunta ta este o modalitate foarte bună de a adăuga o notă personală pentru aceasta ocazie importantă. Unul simplu, folosind un element central, vaza de sticla este o modalitate ușoară de a crea ceva clasic și frumos, fără prea mare dificultate. Vei avea nevoie de flori, în funcție de mărimea și numărul de aranjamente de care aveți nevoie. Aceasta nu ar trebui să dureze mai mult de 30 până la 60 de minute pentru a finaliza. Fă-le cu o zi înainte, pentru a se evita lucrul la mai multe activitati din ziua nuntii.

Flori mari sunt bune pentru acest proiect, în special trandafirii. Vei dori, probabil, pentru a evita orice lucru care e prea delicat. Odată ce v-ați decis pe flori, alegeti suportul. Un bol de sticlă simplu sau cub ar fi perfect. Vei avea nevoie, de asemenea,de un cuțit ascuțit și bandă florala pentru a ține tulpinile împreună. Asigurați-vă că suporturile sunt curate și umplute cu apă.

Se pune florile în apă și să fac tăieturi în unghi de aproximativ doi cm din partea de jos a fiecărei tije. Lăsați-le în apă timp de câteva minute mai mult pentru a va asigura că se hidrateaza cu puțină apă. Acum, așezați toate florile într-o găleată cu apă rece umpluta jumătate  până când sunteți pregătiti pentru a începe realizarea aranjamentului. Notă: lăsați tijele lungi, aveți posibilitatea să le tăiați odată ce sunteți mulțumit de aspectul aranjamentului.

Centrati 4 flori împreună pentru a forma o formă pătrată. Acest lucru va fi centrul aranjamentului. Începe asezarea celorlale flori in jurul centrului pentru a forma o cupolă.. Asigurați-vă toate ajustările sunt facute pentru a oferi aspectul dorit.

Odată ce sunteți mulțumit de aranjament, înfășurați tulpinile cu bandă florale aproximativ 4 cm sub capul florilor. Acum țineți florile sus lângă suport pentru a vedea cât de mult din tije trebuie sa fie taiate. Ca și înainte, se taie tijele in unghi pentru a ajuta la o mai bună absorbție a apei.

Acum așezați cu grijă florile în suporturi. Pulverizati-le și dacă se poate, păstrați-le într-un frigider până când sunteți gata să le folositi. Dacă nu le puteți păstra la frigider, păstrați-le într-o zonă rece sau cu aer condiționat și nu le expuneți la orice căldură sau lumină. Se adaugă o picătură de suc de lămâie în vas sau înălbitor în apă si va face florile sa dureze mai mult.

About Veronica Lupu

Artist Floral | contact@florariafocsani.ro | 0759 01 31 05 | Ma consider o persoana creativa si cu o mare dragoste pentru flori.