Fa propria ta cocarda pentru mire, este o modalitate foarte bună de a adăuga o notă personală la nunta ta. Din moment ce se poate face cu o zi înainte, vei avea timp de ceva special. Cumpăra câteva flori suplimentare si iti va da prilejul pentru a-ti pune accentul asupra unui detaliu cum este cocarda.

Incepe prin selectarea unei flori, care este destul de mare. Trandafiri sunt cea mai buna optiune, dar nu-ți fie frică să încerci si alte combinații pentru a crea un aspect unic și să completeze culorile la nunta ta. Vei avea nevoie, de asemenea, de verdeață ,ca o frunză de ferigă, sau frunze de iederă. În afară de flori și verdeață este importanta.Iata cateva lucruri ce trbuie sa la eia obligatoriu:
-Sârmă florale
-Bandă florala cerata (de preferință, în verde)
-Accesorii
-Panglică de culoare asortata cu buchetul tau
-Foarfeca
Primul pas este de a elimina frunze și spini (dacă utilizați trandafiri) din tulpini precum și orice petale care nu arata bine.

Cocardele sunt florile de pus in piept pentru mire, nas , parinti si apropriatii mirilor cum ar fi domnisoara de onoare, cavalerul, fratii. Va recomandam ca florile de pus in piept sa fie naturale pentru a da un plus de eleganta. Mirele primeste o floare din buchetul miresei,

Acum sunteți pregătit pentru a asambla cocarda. Folosind banda florala, începe sa infasori tulpinile din partea de sus, în jos într-un model de spirală. Apoi continuați înfășurarea benzii în jurul firului floral . Când ați ajuns în partea de sus, face câteva împachetări în plus pentru a o fixa, apoi se taie excesul de bandă.

Pentru a completa aspectul, tăiați tija și sârmă v-ați înfășurat la lungime potrivita.Atașați aul de prindere . Este utilizat atunci când este timpul să-l atașați la rever.

Pulverizați cu apa cocarda.Se pastreaza intr-un loc racoros si este gata pentru ziua cea mare!

About Veronica Lupu

Artist Floral | contact@florariafocsani.ro | 0759 01 31 05 | Ma consider o persoana creativa si cu o mare dragoste pentru flori.