Este probabil cea mai importanta zi din viata ta, astfel încât păstrarea buchetului de mireasa este o modalitate foarte bună de a crea un memorabil suvenir. Va trebui să planifici înainte.

Asigurați-vă că aveți toate consumabilele gata. Iată ce veți avea nevoie de: lac, spray acrilic transparent, pistol de lipit la cald, caseta de umbra, tesatura de fundal mată, perie artistica moale, buchetul miresei si  fotografia reala a buchetului. Atunci când alegeți caseta de umbră, să stii ce alte lucruri pe care le poti adăuga la afișaj pentru a determina dimensiunea de care veți avea nevoie.

Pentru a începe procesul de uscare, tineti cont de faptul că aplicați mai multă căldură. Începe prin acoperirea fundul unui recipient cu aproximativ 1 cm de lac. În continuare, așezați florile în fața în sus, nu lăsa să se atingă reciproc. Apoi va acoperi complet florile cu lac. Sigileaza recipientul cu ajutorul capacului sau a foliei alimentare. astfel încât acesta să fie etanș și se lasă timp de 5 până la 7 zile, fără a deranja.

Acum se va îndepărta ușor tot lacul prin turnarea acestuia afară. Cu ajutorul periei moale,indepartati praful.
Se pulverizează întregul lucru cu spray acrilic. Acest lucru va fixa în culorile și buchetul va fi mai rigid. Lasa-l sa se usuce complet!

Lipiti tesatura mată in partea din spate a cutiei de umbra. Apoi, lipiti florile pe tesatura. Acesta este locul unde puteti fi la fel de creativi, după cum doriți. Puteți decide să adăugați într-o fotografie sau un anunț de nunta / invitatie sau alte amintiri de la nunta ta.

Acum ați finalizat proiectul și este pregătit să fie expus. Vei avea un memento de durată a zilei, fericit, în plus față de album foto a unei nunti tradiționale.

About Veronica Lupu

Artist Floral | contact@florariafocsani.ro | 0759 01 31 05 | Ma consider o persoana creativa si cu o mare dragoste pentru flori.