Fa-ti propriul tau buchet de mireasa, nu este la fel de greu precum se crede si este o modalitate foarte bună de a adăuga propria amprenta la ziua ta speciala, in timp ce economisesti bani. Poti face un buchet simplu, în aproximativ 30 până la 60 minute, cu doar câteva elemente de bază. Acest buchet foloseste doar o singura varietate de flori și se va arata grozav cu orice temă sau stil de rochie de mireasa. Asigura-te pentru a selecta o floare care nu e prea delicată, astfel că va supraviețui preocesuli de realizare a buchetului. Trandafirii sunt o alegere excelenta sau, de asemenea, puteți opta pentru flori de matase.

Flori preferate

Bandă florale
Foarfeca
Ace cu perle sau cristale colorate
Construirea  buchetului tau incepe cu eliminarea tepilor  precum și orice alte frunze de pe tulpini. Verificați florile și eliminați orice petala care nu arata perfect. Se umple o galeata plina de apă și în timp ce bagati florile sub apă, faci o tăietură oblica aproximativ 2 cm. Lasa florile sub apă timp de câteva minute pentru a absorbi apa, apoi le plasezi într-un recipient de apă rece până când esti gata să începi să lucrezi cu ele.

Acum esti gata sa incepisa lucrezi cu florile. Incepe prin a pune împreună patru flori într-o formă pătrată, toate la aceeasi înălțime. Acest lucru va fi centrul buchet. Apoi se adaugă unul câte unul, în jurul acestui centru pentru a construi buchet. S-ar putea fi de ajutor pentru a lucra cu o oglindă în fața ta, astfel încât să poți obține o idee despre modul în care buchetul ia forma.

După ce obtii ce ti-ai dorit, va trebui să-l finalizezi cu o banda florala de aproximativ 4 cm mai jos de flori, sau în cazul în care tulpinile par să se alăture în mod natural împreună. fixeaza-le din nou spre sfârșitul buchet și se lasă 2 cm din tulpini pe care il poți tăia mai târziu. Odată ce acest lucru este făcut, esti gata pentru a trece la pasul următor. În cazul în care nu poți continua, asigura-te că plasezi florile în apă până când esti gata să merge mai departe.

Acum esti gata să închei buchetul cu panglica ta. După ce ai tăiat tulpinile la lungimea corespunzătoare, la aproximativ 8 cm, usca-le cu prosoape de hârtie. Vei avea nevoie de un fir de panglică, care este de aproximativ de 3 ori mai mare decât lungimea tulpinilor tale. Începe să înfășori mai întâi capătul panglicii la partea de sus, și înveleste-l în jurul tulpinilor într-un model de spirală. După ce ai ajuns în partea de jos, inverseaza procesul și folosind același model în spirală, înfășoara panglica înapoi până la partea de sus. Acum esti gata pentru a fixa panglica fie cu acele cu perlele tale drepte , împingând acele prin panglica și tulpini. Pentru a păstra buchetul, așeaza-l în frigider până când este timpul pentru a merge la ceremonie. Pentru cele mai bune rezultate, este o idee bună pentru a face buchetul în dimineața zilei de ceremonie.

About Veronica Lupu

Artist Floral | contact@florariafocsani.ro | 0759 01 31 05 | Ma consider o persoana creativa si cu o mare dragoste pentru flori.