În calitate de domnisoara de onoare, ai multe de făcut în acea zi. Trebuie sa ajuti mireasa sa fie imbracata ,”cea mai frumoasa mireasa vreodată”, și trebuie să te asiguri că ea ajunge devreme la biserică. Trebuie să te asiguri că ea va manca ceva in acea dimineata si nu va lesina in rochia stramta de mireasa. Va trebui să ai grijă de fiecare detaliu din jurul activitatii miresei in ziua ei speciala, plus ca trebuie să pregatesti un discurs.

Ar trebui să te gândesti la ceea ce vrei să spui înaintea ceremoniei și recepției. E mai bine sa te gandeti la textul discursului mult mai devrema de evenimet pentru a nu avea emotii atat de mari incat sa uiti ceva, mai bine sa fie scris textul pe o hartie sa fie mai simplu de citit.

S-ar putea face acest lucru cu un microfon în fața a sute de oameni.Uita-te spre miri pentru că ei sunt tinta ta cu adevărat .

Etapa1.Ea poate face acest lucru prin utilizarea de povestiri ușor jenant sau amuzante despre mireasa înainte ca ea sa se fi logodit și după ce s-au logodit. Domnisoara de onoare ar trebui să știe foarte multe despre mireasa, astfel încât ea poate veni cu cât mai multe povești drăguțe și amuzant posibile. Spune-le poveștile la fel de bine cum ai spune despre cel mai bun prietena ala ta.

Etapa 2. Domnisoara de onoare  trebuie să le mulțumesca mirilor pentru aceasta oportunitate. Acest lucru înseamnă ceva special, deoarece nu multe mirese invita domnisoarele lor de onoare să vorbească la petrecerea ei.

Etapa 3. Acesta este momentul in care să vorbesti despre relația ta cu mireasa si despre ce fel de prietena este. Fa o descriere despre cine este ea ca persoană și despre calitatile sale personale. Fii sincera in ceea ce priveste expresiile despre tot ceea ce este ca persoana mireasa.

Etapa 4. Asigura-te că pentru a împărtăși poveștile trebuie sa cunosti la fel de bine si mirele si  mireasa. Asigura-te că nu se repeta ceea ce tu ai replicat cu ceea ce a spus altcineva inaitea ta.

Etapa 5. Încearcă să oferi câteva sfaturi sincere despre căsătorie sau despre relații, în general. Încerca să fii romantica sau amuzanta in sfatul tau pentru miri inainte de a le dori mirilor ce este mai bun pentru casnicia lor.

About Veronica Lupu

Artist Floral | contact@florariafocsani.ro | 0759 01 31 05 | Ma consider o persoana creativa si cu o mare dragoste pentru flori.