Cum ziua nuntii fiicei tale vine, probabil că ai deja suficiente lucruri la care să te gândesti. Așa că, în timp ce s-ar putea să nu doresti să ai o responsabilitate față de meniul din seara nuntii, ar trebui să iei în considerare un discurs la recepție. Cu toate că, acest lucru nu este moment tradițional, este un episod unic si emotionant al nuntii fiiei tale. Dacă acest lucru sună ca ceva ce-ar fi interesat, continuați să citiți un simplu pas cu pas discursul.

Începe cu fiica ta!

Pe măsură ce mama miresei, se concentreza  in principal , pe tot ceea ce urmeaza sa se intample la eveniment, deși toată lumea va ști în mod evident relația mama-fiica, trebuie sa rezerve un moment pentru a povesti ce anume înseamnă asta. Legătura de mamă-fiică este una importantă, iar acum este o mare de timp pentru a vorbi despre asta.

Spune-o poveste amuzantă!

În regulă, unii oameni pot accepta un pic plictisiti acest moment. Foarte puțini oameni încearcă să spună glume într-o astfel de situație. Dar, discursuri de nunta pot fi laborioase, dacă nu există ceva umor amestecat, pentru a pastra lucrurile interesante.

Reține că ești înconjurat de prieteni și de familie. Deci, doar despre orice ai povesti atât timp cât este necesar, va fi cu râsete. Doar asigurate că nu e nimic care va  face de râs pe fiica ta. În funcție de fiica ta, un pic de retinere ar putea fi la fel de bine.

Spune-i o poveste cu semnificație!

Poti spune, de asemenea, o poveste semnificativa, care nu are umor dar care are o temă importanta. Există o perioadain care ai fost deosebit de mândru de fiica ta? Ai o poveste care se rezumă doar la ea? Ar putea fi ceva despre fiica ta care ceilailati nu au observat mai devreme.

Petrece-ti timpul cu mirele!

Așa că fa-ti ceva timp si concentreaza-te pe noul tău ginere. O opțiune ar fi cand a fost prezentat prima data de catre fiica ta, sigur a fost o poveste amuzanta!

De asemenea, poți vorbi despre întâlnirea cu familia sa pentru prima dată. Accentueaza asupra la ceea ce înseamnă pentru tine și cât de fericita ești să știi fiica ta este acum o parte din familia lor.

Sfaturi de mama!

Nu esti doar mama miresei, tu ești speciala pentru o serie de motive. Unul dintre cele mai importante motive este că tu ești unul din doar doi oameni care pot oferi sfaturi parintesi. Fa-ti timp pentru a transmite orice înțelepciune iti trece prin minte.

Termina cu un toast!

Dupa orice discurs de nunta este bun urmat de un toast, așa că aminteste-ti sa finalizezi cu un toast. Ia în considerare sa faci o primire a mirelui in  noua sa familie. De asemenea, poti face o urare tipica, pentru o viata indelungata impreuna!

About Veronica Lupu

Artist Floral | contact@florariafocsani.ro | 0759 01 31 05 | Ma consider o persoana creativa si cu o mare dragoste pentru flori.