Ziua nuntii tale este probabil cea mai memorabilă zi din viața ta. Poți adăuga, la amintirile zilei, oferind un  discurs impresionant  la petrecere. Adevărul este, cu toate acestea, că vei fi agitat și incapabil să oferi un discurs lung ,numai daca ai creat ceva dinainte.

Cum ar trebui să meargă discursul? Ce ar trebui să spui pentru a fi un discurs convingător și semnificativ? Care ar fi cea mai bună alegere de cuvinte de spus în această zi specială, care va face invitatii sa lacrimeze usor? Să ne uităm la pașii pe care ar trebuie să fie parcursi..

În primul rând discuta despre motivul pentru care toată lumea este adunata în sala, despre nunta ta. Fa-ti timp pentru a reflecta asupra a ceea ce s-a întâmplat până acum, despre cum tu si sotia ta ati ajuns sa faceti pasul cel mare,sa va casatoriti, vorbeste despre ziua în care v-ati logodit.
Acesta este momentul să spu „soția mea și eu”, pentru prima dată în public. Vorbeste despre cat de frumos te simti de a spune aceste cuvinte și modul în care sperăm să le repeti pentru restul vitetii tale . Doar aceste cuvinte pot capta inimile publicului și le poate atrage atentia la discursul tau.
Asigura-te că ii mulțumesti tatălui miresei pentru cuvintele sale frumoase. Dacă el nu a spus nici un fel de cuvinte, ai posibilitatea să-i mulțumesti pentru  petrecerea frumoasa si starea ta de bine de la nunta ta. Acest lucru  stabilește rolul tau pentru anii următori.
Multumeste invitatilor pentru ca au venit la ziua ta cea mare, fără a menționa nici un cadou sau o persoană anume.
Acum este momentul să le mulțumesti părinților miresei pentru educația oferita soției tale. Fa acest lucru cu cea mai mare sinceritate, dezvaluind fara nici un jena primele voastre  intalniri si dscutii împreună. Spune povesti despre tine si sotia ta, viata ta de pana acum. Acestea pot fi amuzante sau emotionante. Nu e tpotrivit să te faci de râs în această parte a discursului.
Spune cate ceva despre modul în care și noul mireasa întâlnit. Acesta este timpul pentru tine pentru a scoate în evidență povești amuzante sau anecdote interesante despre soția ta.Ar trebui să fie mai confortabil acum și poti evidentia modul în care te simți cu soție ta. Continua să folosesti „soție”, așa cum se solidifică această nouă relație aveți împreună.
Mulțumeste prietenului tau cel mai bun pentru a fi „cel mai bun prieten”, și pentru a da un discurs frumos. Oamenii se așteaptă ca această parte a discursului sa fie partea amuzanta a discursului.
Recapituleaza modul în care ai ajuns in acesta zi încă o dată și spune oamenilor cum te simți în aceasta zi speciala.

About Veronica Lupu

Artist Floral | contact@florariafocsani.ro | 0759 01 31 05 | Ma consider o persoana creativa si cu o mare dragoste pentru flori.