Când vine vorba de ziua ta cea mare, probabil că aveți deja suficient să se gândească. Acolo e catering, la fața locului real pentru ceremonie, receptie, muzica si multe altele. Ultimul lucru pe care doriți este, probabil, mai mult de o problemă adăugată la placă. Dar, da unele gândit pentru a da un discurs de nunta. Deși nu este considerat ca făcând parte din tradiția, în mod necesar, acesta a devenit tot mai comune. In plus, aceasta poate fi o mulțime de distracție.

Nu te stresat despre asta. Următorii pași vor face discursul dvs. o adiere.

Familiei Adresa ta

În afară de noul tău soț, nimeni nu va fi la fel de fericit pentru tine, ca familia ta. Aceasta include noua familie, de asemenea. Deci, fii sigur că petreci ceva timp în discursul adresându-le.

Când vine vorba de propria familie, ia în considerare mulțumindu-le pentru toată dragostea și sprijinul lor de-a lungul anilor. Fără îndoială, au jucat un rol imens în modelarea femeia pe care ai devenit. Este, de asemenea, frumos pentru tine să-i mulțumesc dumneavoastră în-legi pentru același rol au jucat cu soțul tău.

Cele mai multe dintre toate, mulțumesc oricare dintre ei, care au fost de ajutor în planificarea ziua ta speciala. De obicei, mama miresei joacă un rol important în a ajuta alege rochia, de exemplu. Acum este un moment bun pentru a arăta aprecierea.

Soț și Umor tau

Nu te poți uita despre noul tău soț, fie. Multe mirese le place să profite de această ocazie pentru a spune o poveste amuzantă despre ele. Aceasta vă ajută dacă coordona cu mirele oarecum, doar pentru a vă asigura că nu ajunge să spună aceleași povești pe care le fac. De exemplu, o poveste populară este să vorbim despre prima dată când v-ați întâlnit amândoi. Evident, nu doriți să aibă aceeași poveste gata.

Chiar dacă el vrea să spună că povestea, există, probabil, o mulțime de alții pentru a alege. Este posibil să fi avut câteva momente amuzante pe datele în care ați mers pe sau vacanțe ai luat. Poate poți vorbi despre prima dată când a întâlnit familia ta.

Nu contează ce poveste vă spun, încercați să vă injectați un pic de umor. Acest lucru poate merge un drum lung cu publicul, mai ales atunci când unele dintre acestea să nu fie prea familiarizat cu toate detaliile cuplurilor.

Pe o notă mai Afectuos

Nu uita să abordeze soțul tău într-un mod mai afectuos prea. Te-ai făcut schimb deja jurăminte astfel încât un simplu sentiment, grijuliu poate fi suficient.

Strong termina

Orice discurs bun la o nunta se termina cu un toast. Multumesc tuturor pentru venirea (în special a celor de departe) și să ia mai mult de un moment, să-și exprime recunoștința pentru oricine altcineva care a ajutat, participarea miresei, de exemplu.

Distreaza-te cu ea

Mare lucru cu discursul miresei este de a te distrezi cu ea. Pentru că există într-adevăr nu este o tradiție imens cu ea, poți face orice vrei. Deci, spun tot ceea ce simțiți este adecvat și, mai mult decât orice, se bucură-te! Văzând cum e ziua ta cea mare, vă puteți aștepta publicul va iubi indiferent de ce.

About Veronica Lupu

Artist Floral | contact@florariafocsani.ro | 0759 01 31 05 | Ma consider o persoana creativa si cu o mare dragoste pentru flori.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X