Nunta fiicei este un moment memorabil pentru un tată. Este foarte dificil de a spune discursul fără să devină prea emoțional. Necesita timp să se gândească la ceea ce vrea să spuna,  vă transmite sentimentele din inimă și totodata isi menține calmul.

Încerca să reflecte din nou la povesti despre fiica sa pe care doreste să le spuna si altora. Alege lucruri din trecut, care reprezintă doar ce este ea, fiica lui. Povestiri despre modul în care s-a ocupat de animale de companie sau fratii ei, pot oferi o perspectivă în adevărata ei stare. Povesteste ce a simțit în ziua în care a fost născuta și despre tot parcursul etapelor de creștere a ei.Isi aminteste momente speciale despre „voi doi”, tata si fiica, petrecute împreună.Vorbeste despre incidentele care au ajutat-o să se dezvolte în persoana care este ea astăzi. Este bine să vorbeasca cu umor în a spune povestea, dar se nu uite să includă sentimentele sale, de asemenea. Este bine să lase toată lumea să știe cât de mult o iubeste.

Poate povesti despre cum a crescut atat de repede si a ajuns deja la acests pas, nunta. Explică cat de greu ar putea fi greu pentru tata să lase pe altcineva să preia îndatoririle de grija pentru bunăstarea ei. Acest lucru este în cazul în care poți vorbi, de asemenea, despre noul tău ginere. S-ar putea avea unele povești amuzante despre când fiica ta a avut prima întâlnire cu el sau când ea l-a prezentat pentru prima dată în familie. Si-ar putea dori să vorbească, glumind cu privire la orice îndoieli ar fi avut si modul in care s-a schimbat după cum a ajuns să-l cunoasca mai bine. S-a asigurat ca parinte ca a facut cea mai buna alegere si si-a ales cel mai mai intelegator partener.

În cazul în care se simte că este necesar, poate oferi noului cuplu un sfat  care este binevenit. Desigur, vrea doar să vorbeasca despre toate aspectele pozitive ale căsătoriei. Este perfect în regulă să sublinieze faptul că, viața nu va fi doar cu șampanie și trandafiri, dar poate folosi posibilitatea de a le da sfaturi despre cum să tempereze vremurile impreuna.

In concluzie, va dori să dea binecuvântarea dorindu-le un viitor fericit împreună. Spune că ii iubeste și va fi acolo pentru ei, ca ei incep noua lor viata impreuna. Oferă un toast pentru fericirea lor.

About Veronica Lupu

Artist Floral | contact@florariafocsani.ro | 0759 01 31 05 | Ma consider o persoana creativa si cu o mare dragoste pentru flori.